Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Ontmoetingsgroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Op dinsdag is in Buurthuis de Zeehelden in Alphen aan den Rijn een ontmoetingsgroep voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Onder deskundige begeleiding kunt u deelnemen aan diverse activiteiten in een prikkelarme omgeving. Deze ontmoetingsgroep vindt plaats in Alphen aan den Rijn, maar is ook voor mensen uit Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Ontmoetingsgroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Ontmoetingsgroep

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Veel mensen zijn als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunnen zich niet goed meer concentreren. Tom in de buurt organiseert daarom de ontmoetingsgroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, die geen aansluiting vinden bij de activiteiten in hun eigen omgeving.

Deskundige begeleiding

De begeleiding van de Ontmoetingsgroep is in handen van deskundige wijkcoaches van Tom in de buurt. De wijkcoaches kunnen met je meedenken bij het regelen van vervoer naar het buurthuis.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of je graag aanmelden? Meld je aan door te bellen naar 088 900 4567, er wordt dan een leefgesprek ingepland met een casemanager. Hierna zal je een intakegesprek hebben voor de ontmoetingsgroep.

Aanmelden voor Ontmoetingsgroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Kies hieronder één of meerdere datums.

(Optioneel)
(Optioneel)