Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat met ons!

Welkom bij Tom in de buurt! Heb je een vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de chat, we helpen je graag.

Mantelzorgcompliment

Tom in Alphen aan den Rijn

Mantelzorg

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Daarom is er ieder jaar een mantelzorgcompliment voor mantelzorgers die langer dan 3 maanden, meer dan 8 uur per week zorgen voor iemand.

Gemeente Alphen aan den Rijn, gemeente Nieuwkoop en de gemeente Kaag en Braassem waarderen het werk wat jij als mantelzorger doet enorm. Als mantelzorger verzorg jij dagelijks of wekelijks op vrijwillige basis een zieke, gehandicapte of hulpbehoevende naaste. De gemeenten vinden het belangrijk om jou in het zonnetje te zetten. Dit doen de gemeenten met een mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die langer dan 3 maanden, meer dan 8 uur per week voor iemand zorgen.

Per 1 januari 2022 voert het Steunpunt Tom in de buurt, namens de gemeenten, de aanvragen, de beoordeling en de verstrekking van en voor het mantelzorgcompliment uit.

Vraag vanaf 15 juni het mantelzorgcompliment aan!

Zorg je al langere tijd voor een naaste die ziek is of hulpbehoevend? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor het mantelzorgcompliment. Met het mantelzorgcompliment willen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braasem, mantelzorgers die langdurig en intensief voor een naaste zorgen, bedanken voor hun inzet.

Binnenkort lees je hier meer informatie over het aanvragen van het mantelzorgcompliment 2024.

Meer informatie? Neem een kijkje tussen de meest gestelde vragen.

Heb je vragen of ondersteuning nodig?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Steunpunt Mantelzorg van Tom in de buurt kunnen je dan misschien verder helpen.

Neem contact op met Tom in de buurt