7 mei Spreekuur Papierwinkel in Rijnwoude

29 april

Tom in de buurt organiseert een spreekuur voor hulp bij uw administratie. Op 7 mei kunt u met vragen over formulieren die u niet begrijpt terecht in een ruimte van Habeko wonen Dorpsstraat 48-50 Hazerswoude-Dorp . Deskundige vrijwilligers staan van 9.00 tot 11.30 uur klaar om uw vragen te beantwoorden.

Foto bij 7 mei Spreekuur Papierwinkel in Rijnwoude

Zij kunnen u helpen de formulieren te begrijpen en desgewenst in te vullen. Voorbeelden van formulieren zijn kinderopvangtoeslag, aangifte inkomstenbelasting, Studiefinanciering, Wet werk en Bijstand, inschrijf- en aanmeldformulieren, Wmo-voorzieningen, Zorg- en huurtoeslag, minimaregelingen en voorbereiding schuldhulpverleningstraject. Wanneer u dat wilt, kunnen zij u ook leren een systeem in uw administratie aan te brengen.

Aan de hulp van de Papierwinkel zijn voor inwoners van Rijnwoude geen kosten verbonden. Wanneer u naar het spreekuur komt, neem dan alvast zo veel mogelijk relevante informatie mee. Wanneer u fysiek niet in staat bent naar het spreekuur te komen kunt u contact opnemen met Tom in de buurt. Telefoonnummer 088 – 9004567 of via email: info@tomindebuurt.nl