Alzheimer Café Kaag en Braassem & Nieuwkoop weer van start

13 september

Alzheimer Café Kaag en Braassem & Nieuwkoop start op maandag 26 september weer.

Foto bij Alzheimer Café  Kaag en Braassem & Nieuwkoop weer van start

Een huisarts vertelt over de eerste tekenen, verschijnselen, kenmerken en signalen.

Vergeten

Iedereen vergeet wel eens iets, maar bij mensen met dementie verdwijnt informatie langzaam maar zeker helemaal uit het geheugen. Namen van bekenden vergeten zij en in een later stadium kan het zijn dat zij familieleden niet meer herkennen. Mensen met dementie kunnen verdwalen in een bekende omgeving en vergeten dingen die ze in de loop van het leven hebben geleerd, zoals het smeren van een boterham.

Maandelijkse ontmoetingsplaats

Het Alzheimer café is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, mantelzorgers, hulpverleners en belangstellenden. Bezoekers krijgen informatie over dementie en er is ruimte om vragen te stellen en te praten met lotgenoten.

Aanmelden

U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst. De toegang hiervoor is gratis. De zaal gaat open op 19.00 uur en de aanvangstijd is 19.30 uur. Adres: Woudsoord, Weteringpad 3, Woubrugge.

Kunt u niet?

Mocht u 26 september niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u op maandag 24 oktober terecht in de Kaleidoscoop, Verbinding 2 in Nieuwkoop.

Meer informatie

Heeft u interesse in het bijwonen van dit Alzheimer café, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Sonja van Goozen via 088 20 91 000 of zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl