Cursus Positief Leven

1 oktober

Positief leven: makkelijk gezegd maar vaak lastiger gedaan; omdat het leven zijn pieken en dalen kent. Tom in de buurt organiseert in samenwerking met GGZ Rivierduinen een cursus waarin deelnemers praktische tips en oefeningen meekrijgen. Met als doel in het alledaagse leven wat meer aandacht en ruimte te creëren voor positieve ervaringen, rust en energie.

Foto bij Cursus Positief Leven

In vijf bijeenkomsten kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met ontspannings- en mindfulnessoefeningen. U ontdekt wat stress is, hoe het komt dat mensen piekeren en hoe de eigen veerkracht verstrekt kan worden. De cursus biedt handreikeningen om beter te kunnen ontspannen, minder stress te ervaren en positieve invalshoeken in situaties te ontdekken.

Lijkt het u leuk om eens bij dit onderwerp stil te staan? En hier meer over te ontdekken? Meld u dan nu aan! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan t/m 18 oktober. De bijeenkomsten vinden plaats in wijkcentrum Kerk en Zanen. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Aanmelden kan bij wijkcoach Andrea Molenaars van Tom in de buurt, via a.molenaars@tomindebuurt.nl. U kunt ook eventueel telefonisch contact met haar opnemen of een voicemailbericht achterlagen op werkdagen via 06-115 15 981 (bereikbaar op di t/m vrij. van 09.00-17.00 uur).

Locatie: Wijkcentrum Kerk en Zanen

Data bijeenkomsten: 1, 8, 15, 22 november en 6 dec

Tijdstip: 15.30 -17.00 uur

Adres: De Oude Wereld 57 Alphen aan den Rijn.