Helpen is leuk

8 maart

Op 15 en 16 maart nodigt het Oranje Fonds iedereen tijdens NL Doet uit om de handen uit de mouwen te steken. Heb je de smaak te pakken en wil je wel vaker iets doen: kijk dan eens op wehelpen.nl Hier kunnen inwoners van Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem het hele jaar terecht met hun vraag en aanbod. Want helpen is leuk.

Foto bij Helpen is leuk

Op wehelpen.alphens.nl kunt u aangeven dat u best een buurtbewoner een handje wilt helpen. Of laten weten waar u hulp bij kunt gebruiken. De website maakt deel uit van het landelijke platform wehelpen.nl.
WeHelpen is een coöperatie en opgericht door onder andere de Rabobank. Zij stimuleren het bieden van hulp en het helpen van elkaar. Dit doen we in de regio Alphen in onder andere Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. 

Tom in de buurt helpt 
Wijkcoaches van Tom in de buurt kennen de mogelijkheden van WeHelpen en kunnen u helpen bij het maken van een account of zoeken en of vinden van een klus. 

Gratis 
WeHelpen is voor iedereen vanaf 16 jaar. Je kunt (gratis) gebruik maken van WeHelpen door een account aan te maken. Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden geboden of gevraagd.