Hoge ogen breidt uit!

5 november

Op 11 augustus is Tom in de buurt gestart met een wekelijkse spelletjesmiddag in Wijkcentrum Kerk en Zanen.

Foto bij Hoge ogen breidt uit!

Op 11 augustus is Tom in de buurt gestart met een wekelijkse spelletjesmiddag in Wijkcentrum Kerk en Zanen. Deze spelletjesmiddag is tot stand gekomen in samenwerking met spellenspeciaalzaak Hoge Ogen. Deze winkel is sinds 1 augustus gevestigd aan de Julianastraat 26 in Alphen aan den Rijn. Wekelijks leent de winkel belangeloos een demonstratiespel aan Tom in de buurt uit.

Doel van deze spelletjesmiddag is om buurtbewoners aan elkaar te verbinden. Het spelen van een nieuw spel brengt mensen samen. De regels van een voor iedereen onbekend spel ontdekken zorgt ervoor dat mensen op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen.

Na de positieve reacties op het voornemen met Hoge Ogen te starten in Wijkcentrum Kerk en Zanen heeft Tom in de buurt ervoor gekozen om het project  uit te breiden. Vanaf 2 november zijn er twee momenten gekozen waarop er gezelschapsspellen gespeeld kunnen worden. Op maandagavond wordt er van 19.00 uur tot 21.30 uur gespeeld in Wijkcentrum Kerk en Zanen en op woensdagmiddag wordt er gespeeld van 14.00 uur tot 16.30 uur in Wijkcentrum het Trefpunt.

Spelletjesfanaten kunnen zich aanmelden via Team.noord@tomindebuurt.nl voor de woensdagmiddag en via Team.west@tomindebuurt.nl  voor de maandagavond.