Inloopspreekuur adminstratieve hulp in gemeentehuis Boskoop

18 mei

Tom in de buurt organiseert wekelijks een inloopspreekuur voor mensen die baat hebben bij administratieve hulp. Het inloopspreekuur is op donderdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur in het oude gemeentehuis in Boskoop, Raadhuisplein 1.

Foto bij Inloopspreekuur adminstratieve hulp in gemeentehuis Boskoop

Heeft u ook moeite met regels, papieren, administratie, formulieren, belastingaangiften e.d.? De deskundige vrijwilligers van Tom voor elkaar bieden gratis begeleiding bij uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld bij het begrijpen/invullen van formulieren of het aanvragen van een financiële regeling. Maar ook bij het ordenen van de administratie of het doen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Alle inwoners van Boskoop, Aarlanderveen en Zwammerdam  kunnen terecht op het inloopspreekuur.  

Neem bij het bezoeken van het spreekuur een geldig legitimatiebewijs mee, het formulier dat ingevuld dient te worden en uw DigiD (indien u deze heeft). De Tom-vrijwilligers kunnen u ook ondersteunen bij het aanvragen van een DigiD en het invullen van online formulieren.

 

Het spreekuur van de Papierwinkel wat voorheen op maandag plaatsvond in het gebouw van Trifolium, komt hiermee te vervallen.