Officiële opening wijkpunt Noord

16 september

Maandag 5 oktober 2015 is de officiële en feestelijke opening van wijkpunt Noord te Alphen aan den Rijn. Het wijkpunt is een initiatief van Tom in de buurt. Vanaf 14.45 uur zullen vrijwilligers en wijkcoaches klaar staan om buurtgenoten te verwelkomen. Het wijkpunt Noord zal officieel geopend worden door Wethouder Han de Jager om 15.00 uur.

Foto bij Officiële opening wijkpunt Noord

Het wijkpunt Noord is een plek waar diverse activiteiten van Tom in de buurt samenkomen. Gedurende de week vinden er diverse activiteiten plaats. Tevens biedt het een plek waar vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten.

Vaste activiteiten zijn het spreekuur op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00 uur – 16.00 uur waar buurtbewoners kunnen binnenlopen met een (hulp) vraag op het gebied van zorg & welzijn en voor een ieder die iets voor een ander wil betekenen. Op de woensdagmiddag is er een spreekuur voor vragen rondom de thuisadministratie van 14.30 uur – 16.30 uur.

Vanuit het wijkpunt wordt tevens de was- en strijkservice gecoördineerd, de telefooncirkel uitgevoerd en de aanvragen voor tuinonderhoud, gezelschap en incidenteel vervoer verwerkt.

Kortom: veel levendigheid in het wijkpunt Noord. Het wijkpunt is een plek voor ieder om wat te brengen en te halen. Tijdens de opening is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de activiteiten van Tom in de buurt in de wijk.

 

Adres: Polluxstraat 5

Telefoonnummer: 088-9004567