Opnieuw senioren datingmiddag

17 april

“Het was best eng om deze stap te maken, maar het viel mij honderd procent mee. Ik heb een heel aangename middag gehad”, vertelt mevrouw Dekker. Tom in de buurt organiseert voor senioren een datingmiddag. Op 18 mei aanstaande is het weer zo ver.

Foto bij Opnieuw senioren datingmiddag

Wijkcoach Carolien Satink vertelt “in januari 2018 gingen we voor het eerst van start met deze datingmiddag. Voor ons was het ook even afwachten hoe dit zou lopen. Maar de reacties en aanmeldingen waren boven verwachting.” Collega Ilona de Wit licht toe, “er is een grote groep ouderen in Alphen die alleen is. Echter na een tijd alleen te zijn, kan het soms best een grote stap zijn om daar verandering in te brengen. Tom in de buurt wil deze stap makkelijker maken en organiseert daarom nu voor de tweede keer een datingmiddag.”

Mevrouw Dekker heeft tijdens de datingmiddag meerdere korte gesprekken gevoerd met andere senioren. Zij ontmoette enkele dames die bij haar in de buurt bleken te wonen. Zij hebben afgesproken om met elkaar koffie te gaan drinken. Het was een geslaagde middag, een zeer volle zaal en er vonden geanimeerde gesprekken plaats. Uiteindelijk zijn er 16 matches tot stand gekomen.

De datingmiddag van Tom in de buurt is er voor iedere oudere tussen de 60 en 70 jaar die het leuk vindt om iemand te ontmoeten om de kleine dingen van het leven mee te delen. Zoals samen naar de bioscoop, een wandeling maken of samen eten. En dat hoeft zeker geen nieuwe liefde te zijn, dat mag ook een nieuwe vriendschap zijn. Iedereen die behoefte heeft iemand anders te ontmoeten is welkom.

De datingmiddag van Tom in de buurt is vrijdag 18 mei van 14:00 tot 15:30 op een locatie in de buurt van Alphen centrum. Na aanmelding ontvangt u de definitieve locatiegegevens. U kunt zich tot en met 7 mei opgeven. De entree van 5 euro betaalt u bij binnenkomst, dit is inclusief een hapje en drankje. 

Voor meer informatie:

Aanmelden kan tot en met 7 mei via wijkcoaches:

Ilona de Wit:      06-51924902

Carolien Satink: 06-41082393

Klik hier om de informatieposter te openen.