Stichting Welzijn Nieuwkoop sluit aan bij Tom in buurt

18 februari

Het servicepluspunt van Stichting Welzijn Nieuwkoop (SWN) is sinds vorige week beschikbaar op het wijkpunt van Tom in de buurt in Nieuwkoop. Eerder kondigde SWN aan ook op donderdagmiddag het loket in Ter Aar te delen met Tom in de buurt.

Foto bij Stichting Welzijn Nieuwkoop sluit aan bij Tom in buurt

Inwoners kunnen binnenlopen op de volgende wijkpunten. Vanaf 18 februari is het wijkpunt aan de Maarten Freeke Wije 2D Nieuwkoop iedere maandagochtend open van 09.30 tot 12.00 uur. Iedere bewoner van de gemeente Nieuwkoop met vragen over welzijn en zorg kan er dan binnenlopen. Ook mensen die ondersteuning nodig hebben bij administratieve zaken kunnen er terecht.

 In Ter Aar delen Tom in de buurt en SWN eveneens één loket aan het Beukenpad 1 (in de bibliotheek). Deze locatie is op donderdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur open voor vragen over welzijn en zorg. Tom in de buurt is dan van 13.30 tot 16.30 uur geopend voor vragen over zorg en welzijn, dagbesteding of een andere ondersteuningsvraag. Van 12.30 een tot 13. 30 uur is er ruimte voor administratieve vragen. Tom in de buurt en de Stichting Welzijn Nieuwkoop versterken op deze manier de samenwerking en verbeteren daarmee hun dienstverlening.