Themabijeenkomst voor de mantelzorger

24 augustus

Tom in de buurt organiseert de eerste van een reeks themabijeenkomsten voor mantelzorgers uit Alphen aan den Rijn. Tom in de buurt is sinds 1 januari 2015 het samenwerkingsverband dat verantwoordelijk is voor een passend aanbod op het gebied van welzijn en zorg in de eigen buurt. Ook vindt de uitvoering van mantelzorgondersteuning wijkgericht plaats vanuit Tom.

Foto bij Themabijeenkomst voor de mantelzorger

 

Mantelzorgers uit Alphen aan den Rijn, Boskoop, Aarlanderveen, Zwammerdam, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-dorp, Koudekerk aan den Rijn, Benthuizen, Nieuwkoop en Kaag en Braassem zijn van harte welkom om naar de lezing van dhr. Warmer van bureau de Raadsmannen uit Hillegom te komen. Hij geeft informatie over het onderwerp financien. Daarnaast kunt u onderling informatie delen over dit onderwerp.

Programma

De Thema-avond voor Mantelzorger vindt plaats op donderdag 8 september 2016.

Locatie: het Facet

Adres: van Lennepstraat 20A, 2406 BA Alphen aan den Rijn (parkeren kunt u op het parkeerterrein voor Nabij)

Tijdstip:  19:00 uur (inloop)

19:30 uur tot 21:00 uur lezing dhr Warner.

Informatie

Op deze avond krijgt u informatie over wat er allemaal op financieel gebied geregeld moet worden als uw partner of familielid daartoe niet mer zelf in staat is vanwege afnemende gezondheid.

Een ook hoe u voorkomt dat daardoor financiële problemen ontstaan. Wat moet u dan regelen, bij wie kunt u terecht. En wanneer komt het onderwerp wilsbekwaamheid om de hoek kijken?

Aanmelden

Een aanmelding stellen wij op prijs, via 06-81179891 of via mantelzorg@tomindebuurt.nl.