Tom in de buurt deelt maatjes uit in Koudekerk a/d Rijn

16 juni

Maandag 22 juni delen de Spakenburgse Visspecialist uit Leiderdorp en Tom in de buurt vanaf 15.30u gratis nieuwe haring uit. Dit doen zij bij zorglocatie Rhijndael, Europasingel 2 in Koudekerk a/d Rijn. Tom in de buurt wil met deze stunt meer in contact komen met inwoners uit het dorp om hen te informeren over de activiteiten en mogelijkheden die zij bieden.

Foto bij Tom in de buurt deelt maatjes uit in Koudekerk a/d Rijn

Tom in de buurt organiseert in Koudekerk diverse (groepsgerichte) activiteiten, zoals een teken-/ schildergroep, een handwerk-/borduurgroep, een mantelzorgcafe en hulp bij administratie en financiën e.d. Op termijn zullen hier nog meer activiteiten aan worden toegevoegd. 

Tom in de buurt zoekt ook mensen die hun talent willen inzetten als vrijwilliger. Bijvoorbeeld voor administratieve ondersteuning, om iemand van tijd tot tijd gezelschap te houden, als gastvrouw of -heer, bij het opzetten van creatieve en educatieve activiteiten zoals taallessen, breilessen, kooklessen, boodschappendienst of als vervoersdienst. Mensen worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden via  088 - 900 4567 

Aanmelden kan op de dag en locatie zelf, maar ook op het Anker, het servicepunt van Tom in Hazerswoude-Rijndijk.