Tom in de buurt maakt verbinding

30 september

Tom in de buurt is sinds januari actief in Nieuwkoop. In Tom zitten meerdere organisaties. Samen brengen zij zorg en welzijn bij mensen thuis of in de buurt. Zo komt ‘Tom in de buurt’ veel mensen tegen. We werken ook samen met verschillende organisaties waaraan wij onze klanten met specifieke wensen en binnen hun eigen kracht koppelen aan bestaande organisaties. Er zijn verschillende verbindingen gelegd met onder andere een school in Langeraar en de brandweer in Ter Aar.

Foto bij Tom in de buurt maakt verbinding

De brandweer in Ter Aar heeft blinkende wagens, dat komt door het werk van drie klanten van Tom die wekelijks de brandweerwagens wassen en ook andere klussen verrichten in de brandweerkazerne. Op die manier hebben de klanten van Tom een leuke en nuttige dagbesteding en plukt ook de brandweer de vruchten van hun werkzaamheden.

Tom in de buurt zoekt nog meer mooie verbindingen en ideeën. Bent u als organisatie opzoek naar samenwerking of heeft u werkplekken of diensten die door klanten van Tom vervuld kunnen worden? Meldt u dan aan via team.nieuwkoop@tomindebuurt.nl of bel 088 900 4567