Tom in de buurt ondersteunt Plastic Madonna, doet u mee?

7 augustus

Tom in de buurt ondersteunt met groot enthousiasme het project “De Plastic Madonna”. De Plastic Madonna vormt een beeld van een moeder die haar kind borstvoeding geeft. Het zal worden gemaakt van gerecycled plastic zwerfafval en wordt circa 12 meter groot. Dit beeld zal in 2016, tijdens de Olympische Spelen op het strand van Rio de Janeiro, geëxposeerd worden.

Foto bij Tom in de buurt ondersteunt Plastic Madonna, doet u mee?

Met dit project laat men zien dat plastic waarde heeft en dat je er nieuwe dingen van kunt maken. Maar bovenal is de Plastic Madonna een project om de enorme kracht van de mensheid te tonen. Wij zijn zo sterk en talrijk dat we door allemaal slechts één kleine dingetje te doen – bijna niets dus – grootse dingen kunnen bereiken en dat willen we met de Plastic Madonna graag bewijzen. 

Wat kunt u doen?

Op  vrijdagmiddag 14.00 uur is iedereen van harte welkom in het wijkcentrum Kerk en Zanen voor een ontmoeting met thee/koffie in de kindertuin (bij slecht weer kan dat ook binnen het wijkcentrum). Gezamenlijk zullen de verzamelbakken worden leeggehaald waarna dopjes verwijderd worden en flesjes worden geplet. Het restmateriaal wordt vervolgens in zakken verzameld. 

Een mooie gelegenheid om mensen te ontmoeten en zeer nuttig bezig te zijn.

 

Meer informatie over dit project vindt u via www.plasticmadonna.com/nl/

 

Voor meer informatie:

Cora Combrink, Richard Schuit

Wijkcoaches Alphen West

Tom in de buurt