Tom zoekt vrijwilligers

9 juli

Tom in de buurt zoekt vrijwilligers. Vrijwilligers die een handje helpen om ons werk mogelijk te maken. Maar we ondersteunen ook vrijwilligersorganisaties die vrijwilligers zoeken. Bent u op zoek naar een vrijwilliger of wilt u vrijwilliger worden? Maak dan gebruik van onze nieuwe Vacaturebank.

Foto bij Tom zoekt vrijwilligers

In onze Vacturebank kunt u uzelf inschrijven als vrijwilliger, maar ook zien welke vacatures er zijn. Weet u niet wat u wilt, maar wilt u wel iets doen: maak dan gebruik van de Talentenscan, waarmee u na het beantwoorden van een aantal vragen inzicht krijgt in uw interess en mogelijkheden en ziet welke vacatures wellicht interessant zijn.

Wijkcoaches van Tom in de buurt helpen u om uw talent in te zetten. Dat kan bij Tom in de buurt maar ook bij andere organisaties. Leuk om te doen. En voor uzelf een kleine moeite, voor uw medemens een wereld van verschil!

Organisaties die met vrijwilligers werken in Alphen aan den Rijn en gebruik maakten van de Vacaturebank van Tom in de buurt, zijn in juli geïnformeerd over de vernieuwing van de Vacaturebank en wat dit praktisch voor hen betekent. Bij vragen: bel met 088 900 4567 of neem contact op via info@tomindebuurt.nl