Training Fondsen Werven voor Vrijwilligersorganisaties

8 januari

Effectief lokaal fondsen werven: hoe doe je dat? Tom in de buurt biedt een basistraining fondsenwerving aan voor medewerkers van vrijwilligersorganisaties in de gemeente Alphen aan den Rijn en gemeente Kaag en Braasem.

Foto bij Training Fondsen Werven voor Vrijwilligersorganisaties

 Corine Aartman specialist op het gebied van fondsenwerving, geeft in deze training een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden. U gaat samen en zelfstandig oefenen met het werven van fondsen en subsidie. Lokale mogelijkheden op het gebied van fondsen en subsidies komen eveneens aan bod.

 De training is op woensdag 24 januari 2018 van 19.00 – 22.00 uur in Wijkcentrum Kerk en Zanen (Oude Wereld 51-59) in Alphen aan den Rijn. Deelname kost € 20 per persoon en € 30 voor twee personen van dezelfde organisatie (max. 2 personen per organisatie). De training staat open voor maximaal 24 deelnemers.

 Aanmelden kan tot 15 januari 2018 via: vrijwilligers@tomindebuurt.nl. Contactpersoon: Janine Luijk, Wijkcoach Tom in de buurt. Voor meer informatie over Tom in de buurt: www.tomindebuurt.nl