Voor jezelf starten met een hulpvraag

16 maart

Kisten Bruijnes is inwoner van Alphen en wil starten met een sociale onderneming. In de ontwikkeling van haar idee legt ze heel slim een verbinding met het online platform WeHelpen.nl. Ze stelde daar een hulpvraag om zo haar weg te vinden in het realiseren van haar droom.

Foto bij Voor jezelf starten met een hulpvraag

Ze droomt ervan nieuwkomers een baan te geven in haar eigen horecagelegenheid als ober of kok. Inclusief leer- en ontwikkelmogelijkheden ‘on the job.’ Zo wil ze deze doelgroep de kans bieden om hun talenten in te zetten en naar een doel toe te werken. Om dit idee ook daadwerkelijk te realiseren wil ze graag een groep mooie mensen om zich heen verzamelen met verschillende talenten. Het platform van WeHelpen is een goed platform om met andere mensen in contact komen. En dus stelde ze daar haar hulpvraag. Kirsten wil haar sociale onderneming in Alphen aan de Rijn gaan opzetten.

Kunt u zelf ook wel wat hulp gebruiken bij een idee of initiatief dan loont het misschien zeker de moeite om je hulpvraag eens op WeHelpen uit te zetten. Zie www.wehelpen.nl/alphenaanderijn  voor meer informatie.

Lees hier het hele blog artikel over de droom van Kirsten.

Overigens kunt u ook bij Tom in de buurt terecht met uw ideeën of (burger)initiatieven. Hiervoor kunt u contact opnemen met Tom in de buurt via het telefoonnummer 088-900 4567 of het contactformulier op de website invullen. Of u kunt langskomen tijdens de inloop op één van de wijkpunten van Tom in de buurt bij u in de wijk.