Voorstelling Een Goed Verhaal

3 april

De Muziekschool Alphen en Tom in de buurt hebben de afgelopen maanden de samenwerking gezocht in de totstandkoming van een bijzondere voorstelling 'Een Goed Verhaal'. U kunt hier op zaterdag 12 mei gratis bij zijn! Bestel nu kaarten.

Foto bij Voorstelling Een Goed Verhaal

In deze voorstelling presenteren statushouders (onze nieuwe inwoners uit Alphen aan de Rijn) zich met muziek, verhalen, film en dans. De spelers zijn afkomstig uit Iran, Irak, Syrië, Eritrea en Afghanistan.

Ud, trompet, gitaar en keybord
Onder leiding van twee professionele muziektheater-makers repeteerden zij de afgelopen maanden in de Muziekschool Alphen. Enkelen van hen bespelen een instrument zoals de traditionele Ud, trompet, gitaar en keyboard. In de voorstelling worden de deelnemers ondersteund door het vierkoppige ensemble Windstreken. Na afloop van de voorstelling (ca. een uur) is er een feestelijke afronding en de mogelijkheid om de spelers te ontmoeten.

Reserveren is noodzakelijkDe kaarten voor het bezoeken van de voorstelling zijn gratis, reserveren is noodzakelijk en doet u via de volgende link:
https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/events/zaterdag-12-mei-om-16-00-concertzaal-muziekschool-alphen/