Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Brandweerkazerne Ter Aar

Middelweg 1
2461 CBTer Aar
  • Donderdag 9.00 - 12.00 uur

In de Brandweerkazerne in Ter Aar zijn er twee groepen voor dagbestedingen: een groep die de brandweer helpt en een groep die in een prikkelarme omgeving creatief is.

Tom in de buurt helpt de brandweer

Vind je het leuk om de plaatselijke brandweer te ondersteunen? Iedere donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur (met uitzondering van de feestdagen) is er een groepje deelnemers aan het werk in de brandweerkazerne in Ter Aar. Werkzaamheden bestaan uit het wassen van de brandweerwagens en andere klussen in en rondom de kazerne.

Creatieve groep

Deze groep is er voor mensen die graag in een prikkelarme omgeving creatief willen zijn.

Wil je dagbesteding aanvragen?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt