Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat met ons!

Welkom bij Tom in de buurt! Heb je een vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de chat, we helpen je graag.

Het Trefpunt, Alphen aan den Rijn

Toermalijnstraat 1
2403DWAlphen aan den Rijn
  • Maandag tot en met vrijdag 9.30 tot 16.00 uur

Het Trefpunt is een dagbestedingslocatie in Alphen aan den Rijn. Iedereen kan hier zichzelf zijn, mensen respecteren elkaar en laten elkaar in waarde. Iedereen mag op zijn of haar manier een bijdragen leveren wat passend is bij zijn of haar situatie of doelen. Samen kijken we naar de doelen en hoe je verder kunt ontwikkelen. Er worden activiteiten zowel individueel als in groepsverband georganiseerd.

Wie kan terecht in Het Trefpunt?

Dagbesteding in het Trefpunt richt zich op inwoners met:

  • een psychiatrische achtergrond
  • een vorm van autisme
  • een licht verstandelijke beperking (LVB)

Welke activiteiten zijn er in het Trefpunt?

Zoek je dagbesteding?

Zoek je een dagbesteding, maar is dat lastig door een beperking? Of zoek je een dagbesteding zodat je zelfstandiger kunt wonen? Neem dan contact op met Tom in de buurt. Je kunt hier alvast kijken welke dagbestedingslocaties er zijn via Tom in de buurt.

Dagbesteding is ook bedoeld voor mensen die (nog) niet kunnen werken. Bijvoorbeeld voor mensen met een beperking, mensen met een niet aangeboren hersenletsel (zoals een beroerte), mensen met dementie of mensen die een opstapje nodig hebben om daarna te werken of studeren. Je ontmoet dan ook andere mensen.

Wil je dagbesteding aanvragen? Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Contact opnemen met Tom in de buurt
Chat met ons