Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onze chat is momenteel niet beschikbaar

Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

TOM on Tour, Alphen aan den Rijn

Magnoliastraat 16
2404VTAlphen aan den Rijn
  • Elke woensdag 9:00 - 13:30

Met TOM on Tour gaan we er elke woensdag samen op uit. We starten in de Rijnzate (Hazelaar) met koffie en gaan hierna een stadswandeling maken. Ook bezoeken we een museum, volgen we een workshop of krijgen we ergens een rondleiding. We lunchen of in de Hazelaar d.m.v. een zelf meegenomen lunch, of eten bij een andere locatie.

Wie kan terecht bij TOM on Tour?

TOM on Tour is toegankelijk voor jonge mensen met een vorm van dementie (40-65 jaar).

Voorwaarde: goede conditie, minimaal 45 buiten lopen is geen probleem.

Welke activiteiten zijn er?

De uitjes die we ondernemen, worden samen met de deelnemers bedacht. Eigen initiatief krijgt hierin de ruimte en we zoeken zo veel mogelijk de samenwerking met andere organisaties binnen de regio. Naast erop uit te gaan, zijn we ook graag zinvol bezig voor een ander.

Naast de wekelijkse activiteit op woensdag is er één keer per maand een bijeenkomst voor de groep mensen en hun mantelzorgers: TOM's Meet & Eat. De data is te vinden op de website van Tom in de buurt. Tijdens de bijeenkomsten eten we samen een warme maaltijd en worden er allerlei onderwerpen besproken. Partners, kinderen en naasten zijn ook van harte welkom.

De bijeenkomst is op een woensdag van 17:30 - 20:30 in het Inloophuis in Koudekerke.

Wil je dagbesteding aanvragen?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt