Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat met ons!

Welkom bij Tom in de buurt! Heb je een vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de chat, we helpen je graag.

Wijkcentrum De Zeehelden, Alphen aan den Rijn

Van Brakelstraat 3 16
2404ASAlphen aan den Rijn
  • Elke dinsdag 9:30 - 15:00

In wijkcentrum De Zeehelden is er iedere dinsdag een NAH ontmoetingsgroep. In deze groep komen mensen met een niet aangeboren hersenletsel samen in het wijkcentrum. We creëren een gezellige, maar prikkelende omgeving. Er is ruimte voor lotgenotengesprekken, activiteiten en spelletjes speciaal gericht op het activeren van de hersenen. Bijvoorbeeld een geheugenspel. Ook kan er gekozen worden voor een creatieve activiteit, zoals schilderen of tekenen. Zo is er voor ieder wat wils.

Wie kan terecht bij Wijkcentrum de Zeehelden?

Wijkcentrum De Zeehelden is toegankelijk voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).


Welke activiteiten zijn er?

In de ochtend beginnen we met sport en spel, gegeven door iemand van Alphen Vitaal. We drinken koffie, spelen spelletjes en zijn creatief bezig met tekenen en schilderen. Ook kan er geluncht worden.

  • geheugenspellen
  • creatieve activiteiten (schilderen, tekenen)
  • rummikub

Wil je dagbesteding aanvragen?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt