Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onze chat is momenteel niet beschikbaar

Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Mantelzorgcompliment

Tom in Nieuwkoop

Mantelzorg

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Daarom is er ieder jaar een mantelzorgcompliment voor mantelzorgers die langer dan 3 maanden, meer dan 8 uur per week zorgen voor iemand.

Gemeente Alphen aan den Rijn, gemeente Nieuwkoop en de gemeente Kaag en Braassem waarderen het werk wat jij als mantelzorger doet enorm. Als mantelzorger verzorg jij dagelijks of wekelijks op vrijwillige basis een zieke, gehandicapte of hulpbehoevende naaste. De gemeenten vinden het belangrijk om jou in het zonnetje te zetten. Dit doen de gemeenten met een mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die langer dan 3 maanden, meer dan 8 uur per week voor iemand zorgen.

Per 1 januari 2022 voert het Steunpunt Tom in de buurt, namens de gemeenten, de aanvragen, de beoordeling en de verstrekking van en voor het mantelzorgcompliment uit.

Aanvragen mantelzorgcompliment op dit moment niet mogelijk

Op dit moment is het niet mogelijk het mantelzorgcompliment aan te vragen. Wij zullen via deze website en andere kanalen communiceren wanneer het compliment weer aangevraagd kan worden.

Heb je vragen of ondersteuning nodig?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Steunpunt Mantelzorg van Tom in de buurt kunnen je dan misschien verder helpen.

Neem contact op met Tom in de buurt