Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Meld je aan voor de Dag van de Mantelzorg 2022 in Archeon

05 oktober 2022

10 november 2022 is weer de Dag van de Mantelzorg. Tom in de buurt organiseert een feestelijk programma in Archeon voor mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

Mantelzorgers zijn inwoners die zorgen voor een familielid, vriend, kennis of buurt. Je kunt ook jonge mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgers zijn jonger dan 25 jaar en groeien op met bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie die zorg nodig heeft. Mantelzorgers leveren dagelijks een topprestatie; ze staan vaak én langdurig voor een naaste klaar.

Dat verdient een grote waardering

Daarom organiseert Tom in de buurt voor de mantelzorgers uit gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop dit dagje eropuit in het Archeon, met een speciaal programma voor mantelzorgers.

Programma

  • 10.00 uur: aankomst bij Archeon, Archeonlaan 1, Alphen aan den Rijn.Je ontvangt bij de entree een dagprogramma en plattegrond. Dan kun je doorlopen naar de Romeinse herberg voor de ontvangst met koffie/thee en warm appelgebak.
  • 10.45 uur: doe-routesIn alle drie de tijdperken verzorgt Archeon een doe-route. In de prehistorie, Romeinse tijd of middeleeuwen. Hierna kun je ook zelf rondlopen in het park.
  • 12.30 uur: lunchIn de zaal van de Romeinse Herberg is er een heerlijke lunch. Je kunt vervolgens weer zelf rondlopen in het park.
  • 15.00 uur: einde van deze feestelijke dag!

Aanmelden voor de Dag van de mantelzorg

Het is niet meer mogelijk om jezelf aan te melden voor de Dag van de mantelzorg 2022.