Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Ik heb een klacht

Tom in de buurt streeft ernaar om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen of op weg te helpen. Toch kan het zijn dat het niet gaat zoals u verwacht of dat u niet tevreden bent over ons aanbod of de wijze van ondersteuning. Tom hoort dit graag van u.

Eerst samen in gesprek

Bent u niet tevreden? Bespreek uw zorg of klacht eerst met uw contactpersoon bij Tom in de buurt. Soms is een oplossing dichterbij dan u denkt. Dan helpt het om samen hierover te praten. Als dit niet de oplossing is, of wanneer u liever met iemand anders spreekt, kunt u dit aangeven bij het indienen van uw klacht.

Klacht indienen

U kunt uw klacht zelf indienen. Dit kan ook worden gedaan door uw wettelijke vertegenwoordiger/zaakwaarnemer of iemand uit uw familie of kennissenkring die u daarvoor machtigt. Ook nabestaanden van klanten kunnen namens hun familielid een formele klacht indienen bij Tom in de buurt. U dient een klacht in via het formulier hieronder.

Lees meer in de folder Tom Luistert
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Controleer goed het e-mailadres dat is ingevuld. Dit is het e-mailadres waar de kopie naartoe wordt gestuurd.

Telefonisch of per post een klacht indienen

U kunt ook uw klacht telefonisch kenbaar maken door te bellen naar 088 900 45 67.

U kunt uw klacht ook per brief kenbaar maken. Stuur de brief naar:

Tom in de buurt
Henry Dunantweg 42
2402 NR Alphen aan den Rijn

Wat gebeurt er na de klacht?

  • Nadat wij uw klacht hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging.
  • Binnen vijf werkdagen na ontvangst neemt een van onze medewerkers contact met u op over uw klacht en legt de klachtenprocedure aan u uit.
  • Mogelijk kan de klacht telefonisch worden besproken. Maar het kan ook zijn dat er een afspraak met u wordt gemaakt voor een persoonlijk gesprek met één of twee medewerkers van Tom in de buurt.
  • Tijdens dit gesprek kunt u altijd een kennis of familielid meenemen die met u meeluistert of aantekeningen maakt. Het doel van dit gesprek is om gezamenlijk tot een oplossing te komen. U kunt ook gebruik maken van onafhankelijke cliëntondersteuning. U kunt dit aanvragen via uw gemeente.
  • Indien het gesprek niet tot een oplossing heeft geleid kan een tweede gesprek nodig zijn.
  • Lukt het niet om tot een oplossing te komen tijdens deze gesprekken? Dan wordt uw klacht overgedragen aan de klachtencommissie van één van de organisaties die onder Tom in de buurt valt. U hoort dan zo spoedig mogelijk welke commissie uw klacht verder behandelt en hoe de procedure verder verloopt.

Tom luistert! Ook als u niet tevreden bent!