Persoonlijke ontwikkeling

Uw talenten en kwaliteiten nog beter leren inzetten? En zo nog meer uit uw eigen leven halen? Optimaal gebruik maken van uw eigen kracht?

Tom in de buurt biedt op diverse locaties begeleiding aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Werken vanuit uw eigen kracht staat daarbij centraal. Onze bijeenkomsten/workshops/cursussen zijn erop gericht om uw zelfredzaamheid te versterken en zo een bijdrage te leveren aan uw persoonlijke ontwikkeling. Voorbeelden zijn assertiviteitstrainingen, begeleiding bij het verhelderen van uw hulpvraag, maar ook taallessen behoren tot de mogelijkheden. 

Ons aanbod verschilt per gemeente. Raadpleeg onze activiteitenkalender om een overzicht te krijgen van de activteiten in uw wijk. 

Meer inzicht

vrouw 22 1 "Ik voelde mij al enige tijd niet lekker in mijn vel, op verschillende leefgebieden liep ik vast en dat wilde ik veranderen. Ik ben op advies van de huisarts bij Tom in de buurt gekomen en heb samen met mijn wijkcoach gekeken wat het beste bij mij paste. Ik heb aan verschillende bijeenkomsten meegedaan om meer inzicht te krijgen in mijn eigen denken en handelen.  Na 6 maanden had ik het gevoel dat ik mijn leven weer aardig op de rit kreeg en meer controle kreeg over mijzelf en mijn situatie."