Lekker in je lijf

Lekker in je Lijf

Bij Fysiotherapiepraktijk Douglas kunt u meedoen aan het programma Lekker in je Lijf. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met overgewicht. Heeft u een BMI (Body Mass Index) boven de 25 dan kunt u meedoen. U kunt uw BMI berekenen op www.hartstichting.nl/bmi.  

Veel mensen zouden willen afvallen door meer te bewegen en gezonder te eten. Dit blijkt vaak een moeilijke opgave. Misschien herkent u dit? Meer beweging en gezonde voeding dragen bij aan een betere gezondheid.

Wat houdt Lekker in je lijf in?

 U gaat onder begeleiding van fysiotherapeuten bewegen. Samen met anderen werkt u aan een betere conditie en gezondheid. Een diëtist informeert u over gezonde voeding. Tijdens de lessen is ook tijd voor gezelligheid. Samen met de fysiotherapeut kijkt u hoe u een gezonde leefstijl kunt volhouden na afloop van het programma.  

Vergoeding

Het beweegprogramma Lekker in je Lijf wordt volledig vergoed voor u. Het eigen risico is niet van toepassing. De rekening wordt direct betaald door zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. U hoeft zelf dus niets voor te schieten of te betalen.  Het kan zijn dat door mee te doen aan Lekker in je lijf, het niet mogelijk is binnen twee jaar ook nog van een ander beweegprogramma gebruik te maken. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij Zorg&Zekerheid.

Aanmelden

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt u terecht bij Douglas Fysiotherapie, Klompenmaker 156, 2401 PR Alphen aan den Rijn, tel. 0172 – 420503, info@douglas-fysiotherapie.nl.