Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Cursus Houd me vast (Boskoop)

Houd me vast is dé cursus om je (partner) relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen! Tom in de buurt en Kwadraad organiseren samen de cursus ‘Houd me vast’.

Cursus Houd me vast (Boskoop)

Wat doe je in de cursus?

In de cursus ga je actief aan de slag met het boek van Sue Johnson en met gespreksoefeningen. Tijdens de bijeenkomsten werken we een klein deel in groepsverband en is er daarnaast vooral veel ruimte om met je eigen partner in alle privacy de gesprekken te voeren. De cursus wordt gegeven door getrainde relatiecoaches.

Aanmelden voor Cursus Houd me vast (Boskoop)

Kies hieronder één of meerdere datums.

(Optioneel)
(Optioneel)