Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat met ons!

Welkom bij Tom in de buurt! Heb je een vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de chat, we helpen je graag.

Niet lekker in je vel zitten

Tom in Alphen aan den Rijn

Hoe ik mij voel

Zit je niet lekker in je vel? Merk je bijvoorbeeld dat het niet goed gaat in je relatie of dat het op werk niet lekker loopt? Soms weet je niet precies waar het door komt. Iedereen heeft wel eens zo’n periode. Houdt het langere tijd aan? Neem dan contact op met Tom in de Buurt. Je onderzoekt dan samen met een wijkcoach waar dit aan kan liggen en wat je er aan kunt doen.

Voorbeeld van iemand die niet lekker in haar vel zit

Astrid van 22 jaar zit niet lekker in haar vel. Huishouden, werk en vrienden onderhouden gaat allemaal nog prima, alleen ze heeft een gevoel ‘Is dit het nu?’ Ze piekert, slaapt slechter, ervaart niet echt plezier meer, en komt er zelf niet uit.

In individuele gesprekken met een wijkcoach van Tom in de buurt komt ze erachter dat ze andere verwachtingen had van haar werk en dat ze zichzelf snel wegcijfert. Astrid en de wijkcoach gaan aan de slag. Astrid gaat positiever naar haarzelf kijken, neemt zichzelf serieus, kan beter voor zichzelf opkomen op werk en naar vrienden, en brengt in beeld wat voor verwachtingen ze had in haar werk en of ze die verwachtingen bij kan stellen, of dat ze een andere baan gaat zoeken.

Neem contact op met Tom in de buurt

Soms weet je niet precies hoe het komt dat je niet lekker in je vel zit. Neem contact op met Tom in de buurt als dat langere tijd aanvoelt.
Contact
Chat met ons