Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Geldzorgen

Tom in Alphen aan den Rijn

Wonen, werk en geld

Maak je je zorgen of je het einde van de maand nog haalt met je geld? Merk je dat je soms geld tekort komt? Heb je zorgen of stress over geld? Aarzel dan niet om hulp te zoeken. Hoe sneller je hulp zoekt, hoe makkelijker het is om problemen op te lossen.

Papierwinkel: helpt bij de administratie

Je kunt naar de Papierwinkel om samen een formulier in te vullen of om vragen te stellen over (online) brieven en rekeningen. Denk hierbij aan het aanvragen van een DigiD, het lezen van een brief, het op orde brengen van uw administratie of het aanvragen van huur- en zorgtoeslag.

In gemeente Alphen aan den Rijn wordt de Papierwinkel georganiseerd door Participe. Let op, je moet wel een afspraak maken. Kijk op de website voor meer informatie.

Meer informatie over de Papierwinkel

Helpdesk Geldzaken

Als je vragen hebt over geld, advies wilt over geld besparen of andere vragen hebt over geld, kun je in de gemeente Alphen aan den Rijn terecht bij de Helpdesk Geldzaken. De Helpdesk Geldzaken is in het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn. Je kunt langskomen met en zonder afspraak.

Meer informatie over de Helpdesk Geldzaken

Ben je zelfstandig ondernemer?

Ben je zelfstandig ondernemer en zit je in de problemen of dreig je in de problemen te raken? Dan staat het ondernemersklankbord voor je klaar met advies en begeleiding.

Meer informatie over het Ondernemersklankbord

Trek aan de bel bij geldzorgen

Merk jij dat je moeite hebt om rond te komen iedere maand? Aarzel dan niet en neem contact op met Tom in de buurt.

Neem contact op met Tom in de buurt