Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Ik zoek een woning

Tom in Nieuwkoop

Wonen, werk en geld

Zoek jij een huurwoning? Bij Tom in de buurt komen er regelmatig vragen binnen die gaan over het vinden van een woning. Helaas kunnen we je niet helpen aan een huurwoning of een uitspraak doen over urgentie. Maar we kunnen je wel van informatie voorzien in jouw zoektocht naar een huurwoning.

Folder: ik zoek een huurwoning

In de folder Ik zoek een woning vind je handige informatie over het vinden van een huurwoning. Mocht er iets staan dat niet (meer) klopt, laat het ons dan even weten via communicatie@tomindebuurt.nl.

Bekijk de folder Ik zoek een woning

Je kunt je inschrijven als woningzoekende via hureninhollandrijnland.nl. Zoek je een particuliere huurwoning? Zoek via Google een aantal verhuurmakelaars in jouw buurt. Bel ze op en meld je aan, zodat je in hun systeem staat.


Je kunt ook op een aantal websites kijken:

Heb je geen kinderen?

Dan kun je ook anti-kraak wonen overwegen. Via Google kun je verschillende aanbieders vinden. In omgeving Alphen aan den Rijn vind je bijvoorbeeld meer informatie op de website van Villex en Ad-hoc beheer.

Lees de folder Ik zoek een woning

Lees informatie over het zoeken naar een huurwoning.
Bekijk de folder Ik zoek een woning