Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Regelmatig zijn er vacatures bij Tom in de buurt. Je vindt ze op deze pagina.

Neem eventueel een kijkje op de website van onze organisaties:

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Bij Tom in de buurt werk je tussen en met mensen. Als stagiair lever je een actieve bijdrage aan onze missie. Je hebt oog voor wat er in een wijk gebeurt en met je optimistische blik zie je overal kansen en mogelijkheden. Je kunt mensen enthousiasmeren, motiveren en ondersteunen, zodat klanten hun kwaliteiten gaan ontdekken en inzetten.

Lees meer over stage lopen bij Tom in de buurt

Vrijwilliger worden bij Tom in de buurt

Wil je vrijwilliger worden bij Tom in de buurt? Dat kan bijvoorbeeld als maatje voor mensen met dementie, mensen met GGZ-problematiek of mensen met een licht verstandelijke beperking. Je brengt dan tijd door met iemand en onderneemt samen iets waar je allebei plezier aan beleeft: een wandeling maken, een kop koffie drinken of samen muziek maken.

Op veel dagbestedingsplekken van Tom in de buurt kun je ook aan de slag als vrijwilliger. Dan ondersteun je de dagbesteding en de mensen die daar komen.

Vacatures voor vrijwilligers in Alphen aan den Rijn

De actuele vacatures voor vrijwilligers bij Tom in de buurt in Alphen aan den Rijn vind je op www.vrijwilligerspuntalphen.nl. Wil je graag eerst meer informatie of staat jouw vacature er niet tussen? Maar wil je wel graag bij Tom in de buurt aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de vrijwilligersvacatures op Vrijwilligerspunt Alphen

Vacatures voor vrijwilligers in gemeente Nieuwkoop

Wil je graag vrijwilligerswerk doen in de gemeente Nieuwkoop? Neem dan contact op met Tom in de buurt en vraag naar de sociaal makelaars in Nieuwkoop.

Neem contact op met de sociaal makelaars in Nieuwkoop

Vrijwilligersbeleid

Je gaat binnenkort als vrijwilliger bij Tom aan de slag, of je bent al vrijwilliger. We geven je graag een kijkje in onze organisatie en we geven je praktische informatie over het werken als vrijwilliger.

Bekijk het vrijwilligersbeleid

Maatje worden voor mensen met dementie

Maatjes zijn vrijwilligers die met anderen activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen, winkels bezoeken, een kopje koffie drinken. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met iemand te praten en diegene gezelschap te houden.

Meer over maatje worden