Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onze chat is momenteel niet beschikbaar

Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Regelmatig zijn er vacatures bij Tom in de buurt. Je vindt ze op deze pagina.

We zijn momenteel op zoek naar:

Open vacatures bij Tom in de buurt

Op dit moment hebben we de volgende open vacature bij Tom in de buurt:

Neem eventueel een kijkje op de website van onze organisaties:

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Bij Tom in de buurt werk je tussen en met mensen. Als stagiair lever je een actieve bijdrage aan onze missie. Je hebt oog voor wat er in een wijk gebeurt en met je optimistische blik zie je overal kansen en mogelijkheden. Je kunt mensen enthousiasmeren, motiveren en ondersteunen, zodat klanten hun kwaliteiten gaan ontdekken en inzetten.

Stages beschikbaar!

Er zijn een aantal beschikbare stagevacatures bij Tom in de buurt. Neem contact op voor meer informatie.

Vrijwilliger worden bij Tom in de buurt

Wil je vrijwilliger worden bij Tom in de buurt? Dat kan bijvoorbeeld als maatje voor mensen met dementie, mensen met GGZ-problematiek of mensen met een licht verstandelijke beperking. Je brengt dan tijd door met iemand en onderneemt samen iets waar je allebei plezier aan beleeft: een wandeling maken, een kop koffie drinken of samen muziek maken.

Op veel dagbestedingsplekken van Tom in de buurt kun je ook aan de slag als vrijwilliger. Dan ondersteun je de dagbesteding en de mensen die daar komen.

De actuele vacatures voor vrijwilligers bij Tom in de buurt vind je op www.vrijwilligerspuntalphen.nl. Wil je graag eerst meer informatie of staat jouw vacature er niet tussen? Maar wil je wel graag bij Tom in de buurt aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de vrijwilligersvacatures op Vrijwilligerspunt Alphen

Vrijwilligersbeleid

Je gaat binnenkort als vrijwilliger bij Tom aan de slag, of je bent al vrijwilliger. We geven je graag een kijkje in onze organisatie en we geven je praktische informatie over het werken als vrijwilliger.

Bekijk het vrijwilligersbeleid

Maatje worden voor mensen met dementie

Maatjes zijn vrijwilligers die met anderen activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen, winkels bezoeken, een kopje koffie drinken. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met iemand te praten en diegene gezelschap te houden.

Meer over maatje worden