Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Eenzaamheid

Tom in Nieuwkoop

Hoe ik mij voel

Als je je eenzaam voelt, voel je je niet verbonden met anderen. Je merkt dat je een emotionele band met anderen mist.Over eenzaamheid en sociaal isolement heerst een taboe. Mensen komen er niet graag voor uit dat ze zich eenzaam voelen of weinig contacten hebben.

Het voelen, erkennen en uitspreken van gevoelens van eenzaamheid geeft lucht en soms ook een opening om het proces van vereenzaming te doorbreken. Daarom is het belangrijk om met je gevoelens van eenzaamheid aan de slag te gaan. Tom in de buurt kan je daarbij helpen.

Contact

Welzijnsbezoeken voor mensen van 75 jaar en ouder in Nieuwkoop

Alle inwoners van 75 jaar en ouder binnen de gemeente Nieuwkoop ontvangen een uitnodiging voor een informatief huisbezoek, het welzijnsbezoek. Er komen dan vrijwilligers op bezoek die het gesprek aangaan.

Lees meer over de welzijnsbezoeken

Worstel je met eenzame gevoelens?

Neem dan contact op met Tom in de buurt.

Contact opnemen met Tom in de buurt