Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Rouw en verlies

Tom in Kaag en Braassem

Hoe ik mij voel

Omgaan met verlies; iedereen krijgt daar wel eens mee te maken. Hoe je omgaat met de rouw om het verlies van een levenspartner, vader of moeder, kind of vriend(in) is heel persoonlijk. En het kan soms moeilijk zijn om het verlies te verwerken of je dagelijks leven op te pakken.

Hoe kan Tom in de buurt je ondersteunen?

Het proces van rouwen loopt niet altijd volgens een bepaalde volgorde en rouwen heeft ook vaak geen begin of eind. Je leest hier meer over in bijvoorbeeld dit artikel over rouwsluiers. Het kan soms moeilijk zijn om het verlies te verwerken of je dagelijks leven op te pakken. Tom in de buurt kan je ondersteunen met behulp van individuele gesprekken of met de training Rouw en Verlies.

Neem contact op met Tom in de buurt

Neem contact op om te onderzoeken of Tom in de buurt je kunt helpen.

Contact opnemen met Tom in de buurt