Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Adviesraad

Ben jij betrokken bij wat er in jouw wijk gebeurt? Wil je meedenken of spreekbuis worden voor jouw buurt? Dan is de adviesraad van Tom in de buurt wat voor jou!

Denk mee, doe mee

Een adviesraad heeft als doel te waarborgen dat Tom in de buurt optimaal tegemoet komt aan de wensen en belangen van klanten. Leden denken mee over de doorontwikkeling van Tom in de buurt en komen met suggesties en voorstellen. Dit alles zodat de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijft en goed aansluit op de wijk.

Profiel van leden

Als lid van onze adviesraad vertegenwoordig je de bewoners. Signalen die je opvangt, bespreek je in de adviesraad. De raad adviseert het wijkteam en omgekeerd vragen de wijkcoaches de raad om actief mee te denken over bepaalde vraagstukken.

Verwachtingen

Een lid van de adviesraad:

  • heeft affiniteit heeft met Tom in de buurt.
  • is nieuwsgierig en enthousiast.
  • staat open voor een gesprek met de inwoners van de wijk en beschikt over een goed luisterend oor.
  • is in staat signalen op te vangen en deze in te brengen in de adviesraad.
  • kan meedenken met Tom in de buurt over thema’s die spelen in de wijk.
  • kan onderscheid maken tussen eigen belang en het belang van klanten.
  • kan samenwerken.
  • kan omgaan met vertrouwelijke informatie.

Uitvoering adviesraad Tom in de buurt

Tom in de buurt is actief in drie gemeenten: Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop, met in totaal zeven wijkteams. Er is één adviesraad, waarbij we er naar streven dat de leden een goede representatie/afspiegeling van de gemeenten zijn.

Geïnteresseerd om lid te worden van de adviesraad?

We nodigen je uit jouw motivatie te sturen naar info@tomindebuurt.nl.

Stuur een motivatie naar info@tomindebuurt.nl