Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding en activiteiten voor mensen met dementie

Tom in Alphen aan den Rijn

Dementie en NAH

Diverse dagbestedingslocaties richten zich specifiek op mensen met dementie. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd voor mensen met dementie.

Zwemmen voor mensen met dementie in Roelofarendsveen

Zwemmen voor iedereen met (een vermoeden van) dementie en hun begeleider/mantelzorger. Zwemmen is ontspannend en bewegen heeft een positieve uitwerking op het geheugen.

Meer over Zwemmen voor mensen met dementie

Dagbestedingslocaties

Deze dagbestedingslocaties in Alphen aan den Rijn richten zich op mensen met dementie:

Toms Meet & Eat: voor jonge mensen met een vorm van dementie en hun mantelzorgers

Tijdens Tom’s Meet & Eat is er voor jonge mensen (40-65 jaar) met een vorm van dementie en hun mantelzorgers. Er is ruimte om onderwerpen met elkaar te bespreken. Deze onderwerpen zullen vooral te maken hebben met het leren omgaan en leven met dementie op jonge leeftijd.Naast een goed gesprek in huiselijke sfeer, genieten we samen van een warme maaltijd.

Meer over Toms Meet & Eat

Tom on Tour: voor jonge mensen (40 – 65) met een vorm van dementie

Ga elke woensdag mee met TOM on Tour, samen met andere jonge mensen (40 - 65 jaar) met een vorm van dementie! Samen bezoeken we musea of volgen we een workshop.

Meer over Tom on Tour

Alzheimer Café Alphen aan den Rijn

Het Alzheimer Café is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie, zorgverleners en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café vindt elke tweede donderdag van de maand plaats, behalve in juli en augustus.

Lees meer over het Alzheimer Café Alphen aan den Rijn