Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Schulden

Tom in Nieuwkoop

Wonen, werk en geld

Soms ontstaan er schulden. Veel mensen schamen zich daarvoor, voelen zich schuldig naar hun kinderen of zeggen met een smoesje een verjaardag af. Je probeert om alles te betalen en regelingen te treffen. Of misschien vul je het ene gat met het andere gat. Misschien vind je het eng om in de brievenbus te kijken of krijg je hartkloppingen als er wordt (aan)gebeld. Heb je veel stress, of kom je er niet meer uit? Zoek dan zo snel mogelijk hulp. Tom in de buurt kan je op weg helpen.

Schuldhulpmaatje

Maak je je zorgen over geld of heb je(beginnende) schulden? SchuldHulpMaatje kan daarbij ondersteunen. Samen met een Maatje ga je aan de slag om je geldzaken op orde te brengen.

Meer over SchuldHulpMaatje Nieuwkoop

Helpdesk Geldzaken en Schuldhulpverlening

Heb je schulden of betalingsachterstanden en kom je er zelf niet meer uit? Vraag dan de Helpdesk Geldzaken om hulp.

Samen met een schuldhulpverlener van de gemeente kun je kijken naar mogelijke oplossingen en samen bepalen welke hulp het beste voor je is. De schuldhulpverlening in gemeente Nieuwkoop wordt geregeld door de gemeente Alphen aan den Rijn.

Lees meer over schuldhulpverlening

Trek aan de bel bij geldzorgen

Merk jij dat je moeite hebt om rond te komen iedere maand? Aarzel dan niet en neem contact op met Tom in de buurt.
Neem contact op met Tom in de buurt