Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Geldzorgen

Tom in Nieuwkoop

Wonen, werk en geld

Maak je je zorgen of je het einde van de maand nog haalt met je geld? Merk je dat je soms geld tekort komt? Heb je zorgen of stress over geld? Aarzel dan niet om hulp te zoeken. Hoe sneller je hulp zoekt, hoe makkelijker het is om problemen op te lossen.

Servicepluspunt Nieuwkoop: helpt bij de administratie

Het Servicepluspunt in Nieuwkoop helpt je samen een formulier in te vullen of is er voor vragen over (online) brieven en rekeningen. Denk hierbij aan het aanvragen van een DigiD, het lezen van een brief, het op orde brengen van uw administratie of het aanvragen van huur- en zorgtoeslag. Daarnaast helpt het Servicepluspunt je ook met de aanvraag van de energietoeslag.

Let op, maak wel een afspraak.

Het Servicepluspunt is open op woensdag van 10.00 tot 12.30 uur in de bibliotheek in de Kaleidoskoop (De Verbinding 2, Nieuwkoop).
Je kunt bellen met het Servicepluspunt via 0172 57 59 09.

Meer over het Servicepluspunt Nieuwkoop

Helpdesk Geldzaken

Als je vragen hebt over geld, advies wilt over geld besparen of andere vragen hebt over geld, kun je in de gemeente Nieuwkoop terecht bij de Helpdesk Geldzaken in gemeente Alphen aan den Rijn. De Helpdesk Geldzaken is in het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn. Je kunt langskomen met en zonder afspraak.

Meer informatie over de Helpdesk Geldzaken

Ben je zelfstandig ondernemer?

Ben je zelfstandig ondernemer en zit je in de problemen of dreig je in de problemen te raken? Dan staat het ondernemersklankbord voor je klaar met advies en begeleiding.

Meer informatie over het Ondernemersklankbord

Trek aan de bel bij geldzorgen

Merk jij dat je moeite hebt om rond te komen iedere maand? Aarzel dan niet en neem contact op met Tom in de buurt.

Neem contact op met Tom in de buurt