Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Vrijdagmiddaginloop Wielewaal voor mensen met psychische problemen

Als je last hebt (gehad) van psychische problemen, kan het lastig zijn om na een moeilijke tijd of opname weer de draad op te pakken. Tijdens de inloop is er een luisterend oor beschikbaar. Een vertrouwde, veilige plek die een steuntje in de rug kan geven op het Trefpunt.

Vrijdagmiddaginloop Wielewaal voor mensen met psychische problemen

voor de gezelligheid langs voor een kop koffie of thee, praatje, een spelletje of om gewoon met je eigen gedachten bezig te zijn. De inloop is een samenwerking tussen Lumen, Tom in de buurt en Rivierduinen. Er zijn altijd 2 vrijwilligers van Lumen aanwezig en een vrijwilliger achter de bar van Tom in de buurt. Je wordt ontvangen door gastvrouwen en/of -heren.

Meer informatie en aanmelden

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon langskomen. Wil je eerst meer informatie? Vul dan onderstaand formulier wel in met je vraag. Dan wordt er contact met je opgenomen.

Aanmelden voor Vrijdagmiddaginloop Wielewaal voor mensen met psychische problemen

Kies hieronder één of meerdere datums.

(Optioneel)
(Optioneel)