Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Onzekerheid en zelfbeeld

Tom in Alphen aan den Rijn

Hoe ik mij voel

Durf je niet te zeggen wat je werkelijk vindt? Ben je bang om niet aardig gevonden te worden? Durf je geen kritiek te geven of voel je je snel schuldig? Iedereen is wel eens onzeker over hoe je doet of hoe je je gedraagt. Maar als die negatieve gedachten de overhand nemen, dan laat je je misschien teveel beïnvloeden door anderen. Je past jezelf dan teveel aan aan anderen. Daardoor ga je over je eigen grenzen heen.

Assertiever worden

Als je assertiever wordt, dan is er een goede balans tussen je eigen belangen én de belangen van anderen. Dus je houdt rekening met anderen, zonder dat je over je eigen grenzen heen gaat. Dat is goed te zien in een schema.

Bekijk het schema over assertiviteit

Hoe kan Tom in de buurt je helpen?

Volg een assertiviteitstraining van Tom in de buurt.

Je kunt ook individuele gesprekken voeren met een wijkcoach. Samen bespreek je dan wat jou het beste helpt. Neem hiervoor contact op met Tom in de buurt.

Contact met Tom in de buurt

Assertiviteitstraining (Alphen aan den Rijn)

VOL

Regiokantoor Tom in de buurt, Henry Dunantweg 42, Alphen a/d Rijn

Wil je je zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden? Wil je feedback kunnen geven en ontvangen? Je grenzen kunnen bewaken en jouw helpende en niet helpende gedachten ordenen? En ook leren nee-zeggen? Met al deze thema’s ga je in acht bijeenkomsten aan de slag in de assertiviteitstraining.

Meer informatie