Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Hulp in het gezin en zorgen voor de kinderen

Tom in Alphen aan den Rijn

Mijn gezin en relatie

Loopt het niet lekker in jouw gezin? Worstel je als ouder om alle ballen omhoog te houden of is er wel eens ruzie? Misschien zijn er dingen die voor stress zorgen, financiële problemen of een hoge werkdruk. Daar kunnen we samen mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat jullie het als gezin weer leuk krijgen.

Ondersteuning van het CJG

Het CJG help bij vragen over opvoeden en ontwikkeling van je kind. Bijvoorbeeld over slaap- en eetproblemen of moeilijk gedrag. Het CJG organiseert ook webinars en bijeenkomsten.

Naar CJG Alphen aan den Rijn

Hoe kan Tom in de buurt jou ondersteunen?

Wij bieden informatie, advies en begeleiding zodat je antwoord krijgt op jouw vragen. Een maatschappelijk werker kan je helpen in een persoonlijk gesprek.

We kijken naar de patronen in het gezin:

  • Waarom gaat het zoals het gaat?
  • Wat helpt en wat helpt niet?
  • Hoe verhouden de gezinsleden zich tot elkaar?

We bekijken jouw gezin als het geheel en we maken één plan om jullie te helpen.

Misschien kunnen mensen uit de omgeving, bijvoorbeeld familieleden, vrienden of buren, jullie helpen. Of heb je specialistische hulp nodig, bijvoorbeeld van Go! Voor jeugd of de GGZ.