Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Je huis(houden) op orde houden

Tom in Alphen aan den Rijn

Wonen, werk en geld

Het klinkt vanzelfsprekend, maar het kan gebeuren dat het niet meer lukt om je huis(houden) op orde houden. Vaak spelen er dan meer situaties thuis af waardoor dit niet lukt.

Hoe kan Tom in de buurt je ondersteunen?

Het kan fijn zijn dat het huishouden zorgt voor stress. Door die stress lukt het weer niet om het huishouden op orde te houden. Tom in de buurt kan je ondersteunen om een plan te maken. De medewerkers van Tom in de buurt denken met je mee over de gang van zaken thuis.

Neem contact op met Tom in de buurt

Hulp met klusjes in en rond het huis

Heb je hulp nodig met klusjes in en rond het huis, met administratie, computers of andere apparaten? Dan kunnen de vrijwilligers van Gilde Alphen aan den Rijn je misschien helpen.
Lees meer over Gilde Alphen aan den Rijn