Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

Begeleid wonen (Woontraining)

Tom in Alphen aan den Rijn

Zelfstandig wonen en leven (Wmo)

Voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of aanverwante problematiek is het niet altijd vanzelfsprekend zelfstandig op zichzelf te wonen. Tom in de buurt kan hierbij ondersteunen. Dat gebeurt met een persoonlijk traject.

Hoe werkt de woontraining?

De coaches van Tom in de buurt leren vaardigheden aan die horen bij zelfstandig wonen. Samen bekijken jullie welke vaardigheden nodig zijn. Daarna maken jullie een plan. In de laatste fase van de Woontraining wordt een keuze gemaakt: is het nodig om de geleerde vaardigheden te oefenen in het trainingshuis? Of ben je er klaar voor om zelfstandig te wonen.

Aanmelden voor de woontraining

Neem contact op met Tom in de buurt om jezelf of iemand anders aan te melden voor de Woontraining. Vul het contactformulier in of bel naar 088 900 4567.

Aanmelden voor de Woontraining via het contactformulier.