Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Atelier De Dagwacht, Alphen aan den Rijn

Klompenmaker 156
2401PRAlphen aan den Rijn
  • Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 10.00 tot 15.30 uur

Atelier de Dagwacht is een dagbesteding in Alphen aan den Rijn. De dagbesteding richt zich op mensen met een haperend brein en een passie voor kunst en cultuur.

Wie kan terecht bij Atelier de Dagwacht?

Mensen met een passie voor kunst en cultuur en een haperend brein in verschillende stadia en vormen. We kijken naar de mens achter het haperend brein. We maken gebruik van elkaars talenten en kwaliteiten zodat iedereen in zijn of haar kracht wordt gezet.

Welke activiteiten zijn er in Atelier de Dagwacht?

Er komen zes mensen bij elkaar, met een passie voor kunst - en cultuur. Zij kunnen dit de passie met elkaar delen in een ontspannen, veilige omgeving. De ondersteuning bestaat uit het bieden van structuur en lotgenotencontact. We zoeken naar verbinding tussen mensen in het delen van elkaars interesses.

Het programma is flexibel en wordt op individueel niveau afgestemd. Er is een respectvolle benadering en dat wat men zelf kan doen wordt ook gestimuleerd. Deelnemers helpen elkaar en er is onderling respect en een fijne verstandhouding.

Activiteiten zijn bijvoorbeeld:

  • Kunst maken: schilderen, tekenen en beeldhouwen in verschillende materialen en stijlen
  • Uitjes naar musea en galeries
  • Elkaars kunst bekijken en bespreken
  • Expositie organiseren
  • Kunstbeschouwing

Wil je dagbesteding aanvragen?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt