Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We zijn even wat lastiger bereikbaar

I.v.m. onderbezetting zijn wij op dit moment moeilijker bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te helpen. Vanwege technische redenen is onze chatmodule op dit moment niet bereikbaar. We werken aan een oplossing.

De Oude Wereld, Alphen aan den Rijn

De oude wereld 51 - 59
2408NVAlphen aan den Rijn
  • Dinsdag en donderdag 10.00 tot 15.00 uur

De Oude Wereld is een dagbestedingslocatie in Alphen aan den Rijn, die zich richt op somatische ouderen.

Welke activiteiten zijn er in De Oude Wereld?

Er zijn individuele- en groepsactiviteiten. Deze activiteiten zijn erop gericht om onderling interactie en contact te hebben. Met deze activiteiten werken we ook aan doelen, zoals het vergroten van de eigenwaarde.

  • Bewegen
  • Bingo
  • Geheugenspellen
  • Persoonsgerichte activiteiten zoals verven, inkleuren, diamondpainting, het maken van een kruiswoordpuzzels en wandelen.

Neem contact op met Tom in de buurt

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt