Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat buiten bereik

Vanwege een storing is onze chat momenteel minder goed bereikbaar. Wil je ons bereiken, neem dan contact op via 088 900 4567 of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Excuses voor het ongemak!

Ontmoetingscentrum Boskoop

Raadhuisplein 1
2771EKBoskoop
  • Maandag en donderdag 10.00 tot 15.00 uur
  • Woensdag een vrouwengroep om de week 11.00 tot 14.00 uur

Het ontmoetingscentrum Boskoop biedt dagbesteding aan voor mensen met geheugenproblematiek en beginnende dementie. Op die manier kunnen inwoners andere mensen ontmoeten en worden eventueel netwerk/mantelzorgers ontlast. Met de dagbesteding kun je ook je vaardigheden uitbreiden of verworven vaardigheden behouden. We sluiten hierbij aan bij de individuele behoeften van deelnemers en maken gebruik van vrijwilligers.

Bij het Ontmoetingscentrum zijn er activiteiten zoals geheugentrainingen en activiteiten om te bewegen. Activiteiten sluiten altijd aan bij jouw behoefte. Er zijn ook vrijwilligers in dit ontmoetingscentrum.

Mantelzorgers zijn ook van harte welkom. Zij kunnen bijvoorbeeld kennis maken met lotgenotencontact, leren omgaan met de beperkingen van de partner of komen langs voor een gezellig kopje koffie.

Wie kan terecht bij het Ontmoetingscentrum in Boskoop?

Dagbesteding in het Ontmoetingscentrum Boskoop richt zich op ouderen met geheugenproblematiek, beginnende dementie en hun mantelzorgers.

Welke activiteiten zijn er het Ontmoetingscentrum Boskoop?

  • Koffie en theedrinken
  • Geheugen- en concentratieoefeningen (cognitieve activiteiten)
  • Beweegactiviteiten
  • Contact door gespreksactiviteiten

Neem deel aan een van onze ontmoetingsgroepen

  • Maandag van 9.00 - 12.00 uur: gemengde mannen- en vrouwengroep waarin veel spelletjes worden gedaan.
  • Dinsdag van 13.00 - 16.00 uur: vrouwengroep met verschillende leeftijden. Hier wordt veel geknutseld en beweging gedaan.
  • Vrijdag van 11.00 - 14.00 uur: vrouwengroep met oudere vrouwen. Deze groep doen veel spelletjes en lunchen samen.

Wil je dagbesteding aanvragen?

Wil je dagbesteding aanvragen? Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt