Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat met ons!

Welkom bij Tom in de buurt! Heb je een vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de chat, we helpen je graag.

Toms Zonnetuin

Gnephoek 2C
2401 LPAlphen aan den Rijn
  • Maandag, woensdag en vrijdag 10.00 - 12.00 uur

De Zonnetuin aan de Gnephoek in Alphen aan den Rijn is een plek waar we met elkaar werken en ontspannen. We onderhouden de gewassen, bloemen, planten, groentes en fruit.

Wie kan terecht bij Toms Zonnetuin?

Bij Toms Zonnetuin is iedereen welkom. Bijvoorbeeld:

  • Ouderen
  • Jongvolwassenen
  • Mensen met een psychiatrische achtergrond
  • Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)
  • Mensen met autisme
  • Vrijwilligers

Samen buiten zijn

We kweken zelf in kleine aantallen want het gaat niet om de hoeveelheid maar om het samenwerken, het buiten zijn en het werken in de natuur. We overleggen met elkaar over wat er in de tuin mag groeien.

Vriendelijk en veilig

Ieder mag in de tuin doen waar men zelf voorkeur aan heeft. We beginnen gezamenlijk met koffie of thee en verdelen dan de taken per dag. Ieder doet wat hij of zij kan en leuk vind. We zijn een vriendelijke, veilige en laagdrempelige plek voor iedereen die graag iets buiten doen.


Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=M0sr9nXn1dg

Wil je dagbesteding aanvragen?

Neem dan contact op met Tom in de buurt. Als je contact hebt opgenomen, wordt er misschien een leefgesprek ingepland met een casemanager. Jullie kijken in dat leefgesprek samen naar de problemen die je tegenkomt én de mogelijke oplossingen. Een oplossing is bijvoorbeeld dagbesteding.

Neem contact op met Tom in de buurt