Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werkplaats Om De Hoek

Leidseweg 23
2374 ATOud Ade

De werkplaats is voor iedereen vanaf 18 jaar. We hebben verschillende soorten werkplaatsen.

Digiwerkplaats
In de Digiwerkplaats ontwerpen we folders en bouwen we websites. We repareren pc's en zetten videobanden en dia's om naar andere digitale afspeelmogelijkheden. Op aanvraag ontwikkelen we nieuwe werkzaamheden.

Houtwerkplaats

Van steigerhout maken we op bestelling allerlei meubels. Bijvoorbeeld een kast of bed, of een mooie tuinbank.

Maatwerkplaats
De maatwerkplaats bestaat uit verschillende onderdelen

• Bakkerij: hier bakken we taarten op bestelling. En voor de koffie & theecorner bakken we taarten en brood en verzorgen we de lunch.
• Naaiatelier: hier naaien en herstellen we kleding, we worden hierbij geholpen door een vrijwilliger.
• Winkel: hier verkopen we zelfgemaakte producten, zoals jam, pannenlappen,vogelhuisjes en andere kleine steigerhouten producten
In de maatwerkplaats, de naam zegt het al, werken we op maat. We doen ons best om elke vraag/wens zo goed mogelijk te beantwoorden.

Kweektuin

Bij de locatie hoort een grote tuin. Een gedeelte hiervan is siertuin en een ander deel is moestuin. Beide delen onderhouden we vanuit de werkplaats. De producten die van de moestuin komen, zijn voor eigen gebruik, verkoop aan de weg, landwinkel en restaurants. Sommige perioden in het jaar openen we de pluktuin voor publiek.

Koffie & theecorner
Op werkdagen tussen 9.30 en 16.00 uur serveren we koffie/thee met taart. Ook een kleine lunch is mogelijk in de koffiecorner. Bij mooi weer serveren we buiten op het terras. Op aanvraag verzorgen we koffie en lunch voor grotere groepen.

Buitendienst

De buitendienst onderhoudt tuinen van verschillende locaties en verenigingen.
Daarnaast bezorgen ze meubelen en klein materiaal.

In de werkplaats maken we meubels van steigerhout. Ook bakken we taarten op bestelling en zijn we actief in onze digitale werkplaats voor ontwerp en webdesign. We leveren en verkopen groente en fruit aan particulieren en onderhouden tuinen.

Voor wie is de werkplaats bedoeld?

De werkplaats is voor iedereen vanaf 18 jaar. Het is een gevarieerde groep mensen met verschillende hulpvragen en achtergronden. Zo komen er mensen met NAH of een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook mensen met het syndroom van down of Parkinson. Een echte doelgroepenmix dus.