Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Chat met ons!

Welkom bij Tom in de buurt! Heb je een vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de chat, we helpen je graag.

Omgaan met geld

Tom in Kaag en Braassem

Wonen, werk en geld

Lukt het niet altijd om rond te komen? Vind je het soms lastig om overzicht te houden over de financiën of om de administratie op orde te krijgen? Aarzel niet om hulp te zoeken. Hoe sneller je hulp zoekt, hoe makkelijker het is om dingen op te lossen.

Papierwinkel: helpt bij de administratie

Je kunt naar de Papierwinkel om samen een formulier in te vullen of om vragen te stellen over (online) brieven en rekeningen. Denk hierbij aan het aanvragen van een DigiD, het lezen van een brief, het op orde brengen van uw administratie of het aanvragen van huur- en zorgtoeslag.

In de gemeente Kaag en Braassem kun je op verschillende plekken binnenlopen bij een Papierwinkel. Je vind op de website van De Driemaster hier meer informatie over.

Informatie over de Papierwinkel

Startpunt Geldzaken

Wil je vaker geld overhouden aan het einde van de maand? Geef je teveel geld uit en wil je besparen? Of heb je geldzorgen? De gemeente Kaag en Braassem werkt samen met Startpunt Geldzaken. Bij Startpunt Geldzaken kun je op een handige manier online tips krijgen over geld. Tips om uitgaven te verlagen en inkomsten te verhogen. Of tips om stap voor stap uit de geldzorgen te komen.

Meer informatie over Startpunt Geldzaken

Op welke regelingen en toeslagen heb je misschien recht?

Zijn er misschien regelingen en toeslagen waar je recht op hebt? Bekijk ze op de website van De Driemaster.

Naar de website van De Driemaster

Trek aan de bel bij geldzorgen

Merk jij dat je moeite hebt om rond te komen iedere maand? Aarzel dan niet en neem contact op met Tom in de buurt.

Neem contact op met Tom in de buurt

Training Uitkomen met inkomen

4 keer per jaar

Tom in de buurt, Henry Dunantweg 42, Alphen a/d Rijn

Met de training Uitkomen met inkomen ga je in vijf bijeenkomsten aan de slag met het maken van een maandbudget en een jaarbegroting.

Meer informatie
Chat met ons